Поділитись:

На полицях магазину Lamark у Луцьку помітили російське взуття (відео)

П'ятниця, 05 квітня 2024, 19:11
На полицях магазину Lamark у Луцьку помітили російське взуття (відео)

У луцькому магазині взуття Lamark нібито продовжують продавати бренд з російської федерації Berkonty.

Про це телеканалу «Конкурент TV» повідомили глядачі.

Журналісти телеканалу намагалися з’ясувати, що відбувається. На сайті Berkonty пише, що компанія процвітає на території росії та продовжує постачати товар в інші магазини.

«У нас відкрито 22 власні магазини в Москві, Калузі, Рязані та Іваново. Ми продовжуємо постачати взуття оптом у мультибрендові магазини, а також запустили безкоштовну доставку по всій росії. Все, щоб наші клієнти, навіть із найвіддаленіших куточків країни, могли приміряти та гідно оцінити взуття Berkonty», – зазначено на сайті. 

Також у мережі поширюють і таку інформацію про бренд Berkonty.

«Berkonty (Берконті) – російська взуттєва мануфактура, що випускає в широкому асортименті жіночі моделі для всіх пір року та різних образів».

Окрім повідомлення про російське взуття у Луцьку від глядачів під час підготовки сюжету у мережі журналісти знайшли ще одну скаргу від клієнтки магазину Lamark.

«Вперше пишу негативний відгук, але накипіло. Хотіла придбати взуття в цьому магазині і коли запитувала консультанта хто виробник, то запевняла мене, що Польща (фабрична). Як прийшла додому, то все ж таки подивилися, хто виробник.  А виробник Китай, імпортує Росія. Я була в шоці. Не рекомендую! не розумію для чого брехати», – обурилась жінка. 

То ж чи дійсно магазин у Луцьку торгує російським взуттям і веде бізнес із окупантами – журналісти «Конкурент TV» вирішили з’ясувати. Взуття Берконті справді є на полицях.Однак працівниці магазину, дізнавшись, що прийшли журналісти, спілкуватись з ними відмовились.

Не отримавши відповіді на питання безпосередньо у магазині, зателефонували за номером магазину, який вказаний у мережі. Спочатку одна з робітниць сказала, що з ними пізніше поговорить її колега, яка нібито зможе дати відповіді на запитання

Що сказали працівники магазину – у сюжеті: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 квітня 2024
28 квітня 2024
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02