Поділитись:

Monobank запустив оновлену версію мобільного застосунку

П'ятниця, 05 квітня 2024, 03:27
Monobank запустив оновлену версію мобільного застосунку

Monobank змінює дизайн мобільного застосунку і запускає версію monobank 2.0. Це пов'язано із розширенням функціоналу і банківських продуктів.

Про це у Telegram повідомив співзасновник фінустанови Олег Гороховський, пише Суспільне. 

«На старті в нас була лише одна картка, тому дизайн задумувався саме під неї. А зараз у нас уже і різні картки, і ФОПи, і ще багато всього в планах. Бо хочемо робити нові продукти. І, бо не звикли стояти на місці», – пояснив він.

За його словами, після редизайну у клієнта банку з'явилась можливість відкриття спільних виписок всіх карток.

«Просто свайпнувши вправо. І не треба кудись натискати, щоб переходити від картки до картки, бо все робиться свайпами. І ще багато деталей, які краще відчути, ніж про них читати. Ми вирішили, що буде правильніше дати користувачам вибір, коли саме оновлювати дизайн, тому в розділі «Ще» з'явилася відповідна кнопка», – сказав Гороховський.

Крім цього, версія monobank 2.0 надає користувачам можливість самостійно вибрати, коли саме запустити оновлений дизайн застосунку.

«Ми ж розуміємо, що будь-які зміни провокують вал критики. Тому потім можна перейти до старого дизайну за подібною ж кнопкою в "Ще". Але всі нові речі будемо надалі робити лише в новому дизайні», – додав співзасновник Monobank.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів