Поділитись:

Spotify знову піднімає ціну за підписку: у яких країнах це відбудеться раніше

П'ятниця, 05 квітня 2024, 00:38
Spotify знову піднімає ціну за підписку: у яких країнах це відбудеться раніше

Spotify планує підвищувати ціни на підписку на 1-2 долари на місяць у Великій Британії, Австралії, Пакистані, а згодом і в США, щоб компенсувати витрати на новий сервіс аудіокниг і досягти довгострокової прибутковості.

Технологічна компанія Spotify SA планує підвищити ціни на свій популярний аудіосервіс вже вдруге цього року на кількох ключових ринках, що є важливим кроком у досягненні довгострокової прибутковості. Пише УНН із посиланням на Bloomberg.

Spotify планує підняти ціни на 1-2 долари на місяць у п'яти ринкових країнах включаючи: Великобританію, Австралію та Пакистан, до кінця квітня. Пізніше цього року вона також збирається зробити подібний крок у США.

Підвищення цін допоможе компенсувати витрати на аудіокниги, нову послугу, яка була введена наприкінці минулого року.

Spotify включає до свого платного плану можливість прослуховування до 15 годин аудіокниг на місяць. Незважаючи на те, що компанія платить видавцям за книги, вона поки що отримує додатковий дохід від користувачів, які перевищують цей ліміт. Spotify також планує випустити новий базовий план, який буде включати музику та подкасти, але не аудіокниги. Цей план буде доступний за поточну щомісячну ціну в 11 доларів США за індивідуальний преміум-план. Користувачам, які бажають мати доступ до аудіокниг, доведеться платити додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів