Поділитись:

«Наречена» з інвалідністю: на Волині викрили «схему» для ухилянтів (фото)

Середа, 03 квітня 2024, 10:43
«Наречена» з інвалідністю: на Волині викрили «схему» для ухилянтів (фото)

На Волині викрили чергову «схему» для ухилянтів: зловмисники за 12 тисяч доларів організовували фіктивні шлюби з жінками з інвалідністю І та II груп.

Про це у середу, 3 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці Управління СБ України у Волинській області.

Зловмисниками виявились волинські перевізники. Вони за гроші обіцяли військовозобов’язаним чоловікам організувати їхній виїзд за кордон. Для цього змовники підшукували вразливих жінок з інвалідністю І та II груп та переконували їх одружуватись з чоловіками за гроші.

Правоохоронці затримали одного з перевізників під час отримання ним 12 тисяч доларів США. За цю суму ділок з Камінь-Каширського організував фіктивний шлюб між 32-річним призовником та 51-річною жінкою з інвалідністю.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури Волинської області, 37-річному жителю Каменя-Каширського повідомили про підозру в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон з корисливих мотивів (ч. 3 ст. 332 КК України).

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Наречена» з інвалідністю: на Волині викрили «схему» для ухилянтів (фото)«Наречена» з інвалідністю: на Волині викрили «схему» для ухилянтів (фото)«Наречена» з інвалідністю: на Волині викрили «схему» для ухилянтів (фото)«Наречена» з інвалідністю: на Волині викрили «схему» для ухилянтів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів