Поділитись:

У Луцьку вшанують пам'ять Кузьми Скрябіна

Понеділок, 01 лютого 2016, 13:00
У Луцьку вшанують пам'ять Кузьми Скрябіна

Другого лютого Україна відзначатиме першу річницю трагічної загибелі відомого музиканта та визначного українця Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна), чиє життя трагічно обірвалося в автомобільній катастрофі рік тому.

У Луцьку акція пам'яті Кузьми триватиме упродовж 2 лютого біля пам'ятника Кузьмі в "Сітіпарку", що на проспекті Волі, 49а, куди лучани зможуть прийти та вшанувати пам'ять світлої людини, - йдеться на сайті соціального парку "Сітіпарк".

"Пам'ять про Кузьму багато років та поколінь житиме в серцях українців і надзвичайно приємно, що в Луцьку є те місце, яке притягує та об'єднує як шанувальників так і просто небайдужих містян. І саме в цьому місці, біля пам'ятника Кузьмі в "Сітіпарку", другого лютого десятки лучан та гостей міста збиратимуться щоб згадати, почути та вшанувати людину, яка була другом для кожного. Кожен небайдужий українець, кожен меломан, який любить пісні "Скрябіна", кожен патріот, який поділяє позицію Кузьми, може зробити найменше з можливого – прийти до пам'ятника та вшанувати чи то квітами, чи лампадкою, чи іншим чином, разом з десятками та сотнями інших людей – пам'ять надзвичайно світлої людини – Андрія Кузьменка. Протягом усього дня триватиме наша акція, тому прийдіть та вшануйте пам'ять світлої людини!" - йдеться у повідомленні на сайті.

Як відомо, Андрій Кузьменко загинув в ДТП на Дніпропетровщині у понеділок, 2 лютого. За інформацією ДАІ, він виїхав на зустрічну смугу і скоїв зіткнення із молоковозом. Додамо, що поховали Кузьму 5 лютого, на кладовищі у Брюховичах.

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024