Поділитись:

Волинські поліцейські затримали торговця зброєю з Черкащини (фото, відео)

Понеділок, 01 квітня 2024, 17:34
Волинські поліцейські затримали торговця зброєю з Черкащини (фото, відео)

Волинські поліцейські затримали 50-річного жителя Черкаської області, який переробляв небойову зброю на вогнепальну та торгував нею.

Про це у понеділок, 1 квітня, повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Задокументували його протиправну діяльність оперативники управління карного розшуку області спільно із працівниками Луцького районного управління поліції у співпраці з співробітниками відділу кримінального аналізу.

Правоохоронці встановили, що 50-річний житель Черкаської області переробляв небойову зброю на вогнепальну та здійснював її реалізацію.

У суботу, 30 березня, оперативники за силової підтримки спецпризначенців КОРД провели за місцем проживання фігуранта санкціонований обшук. У результаті його поліцейські вилучили два пістолети з ознаками переробки, понад сто набоїв різного калібру та порох.

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Підозрюваному суд обрав запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Досудове розслідування триває», – повідомила керівниця сектору боротьби з незаконним обігом зброї та вибухівки управління карного розшуку ГУНП Юлія Корецька.

Процесуальне керівництво здійснює Луцька окружна прокуратура.

Волинські поліцейські затримали торговця зброєю з Черкащини (фото, відео)Волинські поліцейські затримали торговця зброєю з Черкащини (фото, відео)Волинські поліцейські затримали торговця зброєю з Черкащини (фото, відео)Волинські поліцейські затримали торговця зброєю з Черкащини (фото, відео)Волинські поліцейські затримали торговця зброєю з Черкащини (фото, відео)Волинські поліцейські затримали торговця зброєю з Черкащини (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів