Поділитись:

У Луцьку рятувальникам передали вогнегасники з Норвегії (фото)

Понеділок, 01 квітня 2024, 14:27
У Луцьку рятувальникам передали вогнегасники з Норвегії (фото)

У Луцьку черговий транш гумдопомоги від норвезької організації «Діти з України», яка має тісну співпрацю з волинським благодійним фондом «Дитяча місія. Україна», отримали надзвичайники.

Про це у понеділок, 1 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці Волинської обласної ради.

«Голова обласної ради Григорій Недопад у співпраці із керівницею благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмилою Лонюк передали для потреб аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Волинській області вогнегасники та спецодяг», – йдеться у дописі.

Гуманітарний вантаж надійшов від норвезької організації «Діти з України», яка має тісну співпрацю з волинським благодійним фондом «Дитяча місія. Україна».

Первинні засоби пожежогасіння та спеціальний одяг від благодійників спрямували до аварійно-рятувального загону спеціального призначення м. Луцьк для забезпечення аварійно-рятувальної техніки, що виїжджає на ліквідацію надзвичайних подій, у тому числі й пов'язаних із воєнним станом.

«Усе це неодмінно стане у нагоді для укомплектування аварійно-рятувальних місій. Вогнегасники нам потрібні завжди, адже – це свого роду розхідники, яких багато не буває», – зауважив керівник підрозділу Віктор Абрамчук.

Перший заступник начальника ГУ ДСНС України в області Сергій Демидюк додав, що надана допомога знадобиться і піротехнічним підрозділам, які готуються до виїзду на розмінування територій у Харківській, Херсонській та Запорізькій областях.

У Луцьку рятувальникам передали вогнегасники з Норвегії (фото)У Луцьку рятувальникам передали вогнегасники з Норвегії (фото)У Луцьку рятувальникам передали вогнегасники з Норвегії (фото)У Луцьку рятувальникам передали вогнегасники з Норвегії (фото)У Луцьку рятувальникам передали вогнегасники з Норвегії (фото)У Луцьку рятувальникам передали вогнегасники з Норвегії (фото)У Луцьку рятувальникам передали вогнегасники з Норвегії (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів