Поділитись:

На «Устилузі» в українця й німця митники виявили канабіс (фото)

Понеділок, 01 квітня 2024, 12:20
На «Устилузі» в українця й німця митники виявили канабіс (фото)

У пункті пропуску «Устилуг» в українця і німця митники виявили канабіс – один виїжджав з України, інший в'їжджав до нашої держави.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Волинської митниці.

«Днями у пункті пропуску "Устилуг", завдяки злагодженій комунікації між правоохоронцями та митниками, що супроводжувалась відмінною роботою кінологічних команд, припинено спроби переміщення особливо небезпечних наркотичних засобів», – йдеться у дописі.

Так, 58-річний українець, водій вантажівки, який виїжджав до Польщі, приховав від митного контролю «речовину рослинного походження сіро-зеленого кольору» вагою брутто 30 грамів та «металевий предмет для споживання канабіс».

Ще чотири зіп-пакети з подібною речовиною вагою брутто 26 грамів вилучили з авто громадянина Німеччини, який в'їжджав до нашої держави.

В обох випадках справами нині займаються слідчі СБУ.

«До них скеровані повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки злочинів, попередньо кваліфікованих за ознаками статті 305 Кримінального кодексу України. Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів, тобто їх переміщення через митний кордон України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю, карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років», – зазначили у Волинській митниці.

На «Устилузі» в українця й німця митники виявили канабіс (фото)На «Устилузі» в українця й німця митники виявили канабіс (фото)На «Устилузі» в українця й німця митники виявили канабіс (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів