Поділитись:

Наслідки нічної атаки росіян: на Рівненщині влучили в акушерський пункт, у Львові є загиблий

Неділя, 31 березня 2024, 11:01
Наслідки нічної атаки росіян: на Рівненщині влучили в акушерський пункт, у Львові є загиблий

У ніч проти 31 березня сили протиповітряної оборони збили 9 ракет із 14, а також 9 із 11 ударних безпілотників типу Shahed, якими російські окупанти атакували Рівненщину, Одещину, Львівщину та Херсонщину.

На Рівненщині уламки повітряної цілі пошкодили електроопору. Про це повідомив керівник ОВА Олександр Коваль, пише Hromadske.

Він зазначив, що на місці працюють представники відповідних служб. Електропостачання забезпечене. Також незначних пошкоджень зазнав фельдшерсько-акушерський пункт. Іншої інформації про пошкодження будівель чи споруд не надходило.  За даними ОВА, люди не постраждали.

На Львівщині росіяни атакували ракетами той самий обʼєкт критичної інфраструктури, який був ціллю в попередні атаки. Унаслідок цього загинув чоловік, зруйнована адмінбудівля. Рятувальники розбирають завали: під ними можуть бути люди.

На Одещині вдалося збити всі дрони, але падіння уламків спричинило пожежу на одному з енергооб'єктів області, внаслідок чого відбулось знеструмлення кількох населених пунктів. Пожежу вже загасили, люди не ушкоджені. Ведуться відновлювальні роботи.

По Херсонщині, окрім безпілотників, окупанти паралельно застосували балістику та керовану авіаційну ракету. Поцілили по законсервованому агропідприємству. Люди не постраждали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів