Поділитись:

У Луцькраді заговорили про переформатування тендерного комітету управління освіти

Середа, 05 квітня 2017, 11:05
У Луцькраді заговорили про переформатування тендерного комітету управління освіти

В.о. міського голови Ігор Поліщук та кандидат на посаду заступника міського голови Григорій Пустовіт сказали, що переформатування тендерного комітету "на часі".

Депутат Анна Мовяк поцікавилась у Григорія Пустовіта, що він буде робити з тендерним комітетом управління освіти, якщо стане заступником міського голови. Про це вона запитала 5 квітня під час спільного засідання трьох комісій: засідання постійної комісії з питань комунального майна та приватизації, постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму та комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

"Тендерний комітет управління освіти, думаю, буде переформатований. Я ще перегляну закон, і якщо він не забороняє в певному процесі вносити зміни, то він буде переформатований", – сказав Григорій пустовіт.

В.о. міського голови Ігор Поліщук зазначив, що також підтримує ідею щодо переформатування тендерного комітету і воно зараз "на часі". Оскільки, з його слів, він вже неодноразово піднімав питання про те, як здійснюються постачання продуктів у школи та садочки міста.

Надрукувати
мітки:
коментарів