Поділитись:

«20 днів у Маріуполі» став рекордсменом за переглядами на українських стримінгах

Вівторок, 26 березня 2024, 23:34
«20 днів у Маріуполі» став рекордсменом за переглядами на українських стримінгах

Документальний оскарівський фільм «20 днів у Маріуполі» встановив рекорд з переглядів на українських стримінгових платформах у перший вікенд.

Про це пише УП.Життя.

За інформацією пресслужб Megogo, «Київстар ТБ», Takflix і Volia TV, фільм «20 днів у Маріуполі» зібрав рекордну кількість переглядів серед документальних стрічок.

На Megogo фільм став лідером в загальному рейтингу фільмів, а доступ до стрічки отримала 21 тисяча користувачів.

«Такий результат говорить про глибоку шану українців до команди фільму, бажання відзначити та підтримати вітчизняний кінематограф», – зазначила керівниця з маркетингу Megogo Валерія Толочина.

У сервісі Takflix «20 днів у Маріуполі» встановив абсолютний рекорд з переглядів за всю історію існування стримінгу. Конкретну кількість переглядів не називають, проте зазначили, що фільм обійшов стрічки “Мої думки тихі” Антоніо Лукіча і «Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго» Надії Парфан.

Такі ж висновки озвучили на «Київстар ТБ», де стрічка обігнала українські та закордонні популярні кінострічки. У перші дні релізу на стримінгах - з 21 по 24 березня - на «Київстар ТБ» та Volia TV «20 днів у Маріуполі» тримався у топах переглядів. На останньому сервісі фільм зібрав уп’ятеро більше переглядів у порівнянні з усіма іншими стрічками онлайн-кінотеатру.

У 2023 році стрічка стала найкасовішим документальним фільмом в Україні – вона зібрала 500 тис. грн тільки за перший вікенд прокату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів