Поділитись:

Тіло пролежало на смітнику два дні: подробиці жорстокого вбивства у Нововолинську

Вівторок, 26 березня 2024, 14:55
Тіло пролежало на смітнику два дні: подробиці жорстокого вбивства у Нововолинську

У Нововолинську 27-річний чоловік розтрощив голову своїй 94-річній бабусі, тіло жінки виніс до смітників, де його і виявили через два дні.

Деталі трагедії повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

Нагадаємо вранці у понеділок, 25 березня, до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Василя Стуса у Нововолинську між сміттєвими баками виявили сховане тіло жінки.

Правоохоронці встановили особу загиблої – це 94-річна місцева жителька. На її тілі були видимі тілесні ушкодження. Згідно з висновками судмедексперта смерть настала через травму голови, яка була спричинена тупим предметом.

Слідчі за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) й розпочали пошуки вбивці.

Після проведення низки невідкладних слідчих дій та оперативних заходів, поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний внук загиблої, який проживав разом з нею. У суботу, 23 березня, на ґрунті особистої неприязні він накинувся на жінку та завдав їй смертельних поранень. Тіло жінки він виніс до смітників, де його і виявили через два дні, а сам зник з помешкання та переховувався. 

Вже за декілька годин після реєстрації злочину поліцейські затримали його. Сьогодні чоловіку оголосили про підозру, слідчі клопотатимуть про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Досудове розслідування у справі триває. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
10:16
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
17 квітня 2024
16 квітня 2024