Поділитись:

Волинські митники спрямували до бюджету півмільярда гривень

Середа, 05 квітня 2017, 09:15
Волинські митники спрямували до бюджету півмільярда гривень

Волинські митники мобілізували до держбюджету майже на півмільярда гривень митних платежів більше.

За підсумками І кварталу 2017 року Волинська митниця ДФС спрямувала до державного бюджету 1 мільярд 593 мільйони гривень митних платежів. Це на 478 мільйонів гривень більше проти аналогічного періоду минулого року, – констатують у Волинській митниці ДФС.

Ріст сплати митних платежів на 14,3 відсотка до фактичних надходжень І кварталу 2016 року – результат своєчасного реагування аналітиків митниці на можливі ризики щодо несплати митних платежів, підвищення якості митного контролю при оформленні вантажів та належного обслуговування суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності.

Наразі основним інструментом для здійснення аналізу та оцінки ризиків є автоматизована система аналізу та управління ризиками (АСАУР), функціональними елементами якої є електронні профілі ризику.

Отож, фахівці митниці мають достатній інструментарій для того, щоб на сучасному рівні виявити потенційні факти заниження митної вартості чи інші порушення митного законодавства під час проходження митних формальностей суб'єктами ЗЕД.

Надрукувати
мітки:
коментарів