Поділитись:

В Севастополі прогриміли численні вибухи: соцмережі пишуть про прильоти

Субота, 23 березня 2024, 23:18
В Севастополі прогриміли численні вибухи: соцмережі пишуть про прильоти

В окупованому Севастополі в суботу 23 березня ввечері пролунали вибухи, окупаційна влада заявила про роботу ППО і збиті цілі, телеграм-канал «Кримський вітер» повідомляє про прильоти. 

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на місцевого жителя та телеграм-канал «Кримський вітер», – передає Українська правда.

Як розповів Суспільному місцевий житель, у Севастополі пролунало близько десяти вибухів. Пізніше він додав, що о 22:29 у Севастополі пролунало ще чотири вибухи.

Телеграм-канал «Кримський вітер» із посиланням на підписників повідомляє про прильоти і пожежу в Козачій бухті, у місці розташування 810 бригади морської піхоти.

Канал повідомляє, що машини швидкої допомоги та пожежники їдуть у бік Козачої бухти.

Також із посиланням на підписників повідомляється, що «у Севастополі по кораблях приліт, на мисі Фіолент задимлення, в Інкермані стовп диму».

За даними каналу, дуже сильний вибух прогримів у районі Балаклави.

Крім того, за даними телеграм-каналу, у Сімферополі «щось сильно горить біля аеропорту».

Так званий «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв заявив про роботу ППО в місті. За його словами, «збито кілька повітряних цілей». Він також стверджує, що «дим у районі внутрішнього рейду, Севастопольської та Південної бухт – це військові використовують табельні засоби маскування».

Пізніше він заявив, що окупанти відбивають масовану атаку на Севастополь. «За попередньою інформацією, збито вже понад 10 ракет. Ракетна атака триває», – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів