Поділитись:

Теракт на росії: путіну доповіли про затримання 11 осіб «з контактами в Україні»

Субота, 23 березня 2024, 11:38
Теракт на росії: путіну доповіли про затримання 11 осіб «з контактами в Україні»

Глава ФСБ доповів володимиру путіну про затримання 11 осіб, які нібито брали участь у теракті в підмосковському «Крокусі», після чого рухалися у бік України. Також стало відомо, що США дійсно попереджали росію про підготовку терактів у москві. 

Про це пише Українська правда, посилаючись на російські ЗМІ.

Зазначається, що глава ФСБ Олександр Бортніков доповів путіну про затримання 11 осіб, зокрема всіх чотирьох терористів, які нібито безпосередньо брали участь у теракті в «Крокусі».

Telegram-канали опублікували фото одного із затриманих. За попередніми даними, йдеться про 19-річного уродженця Душанбе Мухаммадсобіра Файзова. Повідомляється, що під час затримання він дістав поранення в ліве око, зараз його оперують.

Чотирьох людей нібито затримали в Брянській області «недалеко від кордону з Україною».

Тим часом відомо, що загинули 93 особи, це число може зрости. За попередніми даними, причинами загибелі людей стали вогнепальні поранення та отруєння продуктами горіння.

ЗМІ з посиланням на російські спецслужби підтвердили, що інформація від США про підготовку терактів у Москві надходила.

Пізніше у ФСБ заявили, що після скоєння теракту злочинці «мали намір перейти російсько-український кордон, мали відповідні контакти на українській стороні».

Нагадаємо: у концертному залі «Крокус Сіті Холл» у підмосковному Красногорську сталася стрілянина. В Головному управлінні розвідки Міноборони України кажуть, що теракт у Підмосков'ї є свідомою провокацією режиму путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів