Поділитись:

На Запоріжжі зрадниця вийшла заміж за окупанта, а його взяли в полон (фото)

П'ятниця, 22 березня 2024, 16:45
На Запоріжжі зрадниця вийшла заміж за окупанта, а його взяли в полон (фото)

На Мелітопольському напрямку взяли в полон військовослужбовця армії РФ з Дагестану, який встиг одружитися з місцевою зрадницею з селища Чернігівка Запорізької області.

Про це пише місцеве видання «РІА Південь».

Це історія про зраду та розплату. На Мелітопольському напрямку взяли в полон дагестанського «джигіта», який встиг навіть одружитися з місцевою зрадницею з Чернігівки.

Мікаїл Хізрієв, 2002 року народження, родом із невеликого містечка Кізляр у Дагестанській республіці з населенням 49 тисяч осіб.

На Запоріжжі зрадниця вийшла заміж за окупанта, а його взяли в полон (фото)

До війни навчався в ПТУ на зварювальника. У 2021-2022 рр. був мобілізований і проходив службу в батальйоні зв'язку повітряно-космічних військ на посаді водія-кухаря.

Після служби єфрейтор вирішив підзаробити на війні в Україні. Мабуть, у Дагестані кухареві-водієві застосування не знайшлося. Або платили мало. Тому він підписав контракт, вигадав собі позивний «Цунтинець» (у цьому адміністративному районі проживав «даг») і пішов воювати у складі військової частини 16544.

Джигіта відправили ловити і вбивати «нацистів» і «бандерівців» в Україні, яку зовсім нещодавно дагестанці вважали братньою країною. І він був не проти. Але воювати не хотілося. А хотілося пристрасного кохання і жінок. Тому, щойно «даг» спустився з гір і прибув в Україну, одразу ж пустився в блуд. І швидко знайшов наречену.

На Запоріжжі зрадниця вийшла заміж за окупанта, а його взяли в полон (фото) На Запоріжжі зрадниця вийшла заміж за окупанта, а його взяли в полон (фото)

«Зазнобу» звуть Коновалова Вікторія Ігорівна із села Чернігівка Бердянського району. Вікторія до повномасштабного вторгнення працювала в школі вчителем української та англійської мов. Після окупації більшість вчителів відмовилися співпрацювати з ворогом. Школу закрили. І Вікторія подалася в торговки. Та не прості. Продавала не продукти та дитячі речі, а військову форму в місцевому магазині «Воєнторг». Там, мабуть, і познайомилася з окупантом.

«Цукерково-букетний період» був швидкоплинним. 22 грудня 2023 року «горець» зіграв весілля з українкою. На весіллі гуляло все сімейство «колобків».

На Запоріжжі зрадниця вийшла заміж за окупанта, а його взяли в полон (фото) На Запоріжжі зрадниця вийшла заміж за окупанта, а його взяли в полон (фото)

У тилу Хізрієв кохався і працював водієм у військовій частині. Не виключено, що попався на зливі бензину «наліво». Бо в нього почалися неприємності з ФСБ. І на виручку коханому пішла дружина Вікторія. Сьогодні вона вже працює в школі і вчить дітей за російськими стандартами. А заодно шпигує за односельцями і зливає про них інформацію співробітникам ФСБ. Редакція «РІА Південь» має аудіозапис телефонних розмов Вікторії, яка в подробицях розповідає співробітнику ФСБ про те, хто в їхньому селищі чекає на Україну. Дійшло до того, що здає навіть косметологів і своїх же учнів у школі, які вмикають у телефонах гімн України на уроках.

Але правду в народі кажуть, Бог шельму мітить. І незабаром Хізрієва таки відірвали від спідниці Вікторії і погнали на передову. У другій половині лютого 2024 року дагестанець потрапив у полон у районі Роботино.

На запитання: «Чи чекатиме на нього зрадниця Вікторія?» відповідь була очікуваною: «Звичайно, ні».

На Запоріжжі зрадниця вийшла заміж за окупанта, а його взяли в полон (фото)

Тепер джигіт, який спустився з гір, сидить у полоні. На його дружину Вікторію теж чекає реальний термін за колабораціонізм. Якщо, звичайно, хитра зрадниця не знайде собі нового чоловіка із загону «визволителів» і не втече «на болота». А може бути ще й гірший сценарій. Тим більше, що за Вікторією є грішок.

В Росії, можливо, ще не знають, що «колобчиха» живе за принципом «і вашим, і нашим». Тому, ФСБшникам сільська зрадниця здає українських патріотів. А передбачаючи неминучу деокупацію українських територій, Вікторія виправдовується і вже заявляє, що вона «не за росію і не за Україну, а за мир». Мало того, вона намагається «зливати» локації розташування російських угруповань та персональну інформацію про убивць з ФСБ. Зокрема, двох російських чекістів на позивні «Леон» і «Муслім». Тому розплата за зраду Вікторію таки знайде. Бо таких хитрозроблених росіяни, як правило, самі ліквідують.

Тим часом зеків із загонів «Шторм Z», яких перекинули на Мелітопольський напрямок, перестали визнавати ветеранами.

Як тут не згадати улюблене гасло окупантів: «Росіяни своїх не кидають».

*у новині збережена стилістика автора, - ред.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
18 квітня 2024
13 квітня 2024
15:06
08 квітня 2024
29 березня 2024
28 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024
01 березня 2024