Поділитись:

Затонував «лобовуху» BMW: судитимуть лучанина, який збив на смерть дідуся на переході (фото)

П'ятниця, 22 березня 2024, 14:49
Затонував «лобовуху» BMW: судитимуть лучанина, який збив на смерть дідуся на переході (фото)

Лучанина, який на BMW із затонованим лобовим склом на переході у Струмівці збив на смерть 80-річного пішохода, мешканця обласного центру, судитимуть.

Про це у п'ятницю, 22 березня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

«Прокурори Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 32-річним жителем Луцька правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України)», – йдеться у повідомленні.

Увечері 27 лютого, близько 19:00, керуючи автомобілем BMW 525D із нанесеним на вітрове скло покриттям, що обмежує оглядовість, чоловік у селі Струмівка на вулиці Рівненській перевищив швидкість та наїхав на пішохода, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

У результаті ДТП 80-річний потерпілий отримав смертельні травми.

Водій, який щиро розкаявся у скоєному, невдовзі постане перед судом.

Довідково:
Згідно із санкцією ч. 2 ст. 286 порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Затонував «лобовуху» BMW: судитимуть лучанина, який збив на смерть дідуся на переході (фото)Затонував «лобовуху» BMW: судитимуть лучанина, який збив на смерть дідуся на переході (фото)Затонував «лобовуху» BMW: судитимуть лучанина, який збив на смерть дідуся на переході (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів