Поділитись:

Ворона 26 років ходить на сніданок до кафе та навчилася казати «привіт» (відео)

П'ятниця, 22 березня 2024, 03:21
Ворона 26 років ходить на сніданок до кафе та навчилася казати «привіт» (відео)

В Іспанії кафе готелю Solymar у Посада-де-Лянес щоранку зустрічає Пако, свого особливого і найвідданішого клієнта. Пако – ворона, яка вже 26 років ходить до закладу на сніданок, не пропускаючи жодного дня. 

Про це пише 20Minutos, – передає ТСН.

Там власники кафе чекають на Пако з чималою порцією їжі, щоб дати йому достатньо енергії, аби пережити решту дня. У них навіть є спеціальна тарілка з його ім'ям, де пташці подають їжу. Офіціанти запевняють, що «Пако – член сім'ї».

Власник готелю Лукас Фернандес розповів, що птах випав з гнізда і його підібрали разом з двома братами, але вижив лише він і відтоді не хоче йти.

Чотирнадцять років тому йому ледь не довелося розпрощатися зі своїм улюбленим сніданком, оскільки скарга загрожувала його проживанню в готелі, але врешті-решт влада дозволила йому залишитися там.

Тепер Пако став зіркою соціальних мереж після того, як власники готелю поділилися відео, де Пако вітається в кафе. Так, птах вміє розмовляти і дуже ввічливий, він не соромиться вітатися з усіма, хто заходить поїсти. Птах каже «hola», що в перекладі з іспанської означає «привіт».

Ті, хто його знає, називають Пако «феноменом», а ті, хто не знає, дуже хочуть його побачити і не соромляться йти до закладу.

«У класі всі мої однокласники розповідали мені про нього», – поділився один з відвідувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів