Поділитись:

Артем Пивоваров влаштує великий концерт у Луцьку

Четвер, 21 березня 2024, 13:10
Артем Пивоваров влаштує великий концерт у Луцьку

У Луцьку відбудеться концерт артиста Артема Пивоварова.

Його влаштують у стінах Луцького замку 10 травня о 19:00.

Організатори зазначили, що концерт спрямований на допомогу ЗСУ.

«Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші, ніж будь-коли. У ці важкі для нашої країни часи єдність - та сила, що зміцнює нас у боротьбі за наші цінності. Підтримка одне одного, обмін думками та енергією - це те, чого ми всі потребуємо, і саме те, що відбувається на концертах Артема Пивоварова. Під час виступів команди артиста кожен може відчути атмосферу щирості, вивільнити емоції та зарядитися потрібним настроєм.

У концертній програмі Артема Пивоварова на вас чекають улюблені хіти: "Дежавю", "Міраж", "Рандеву", "Думи", "Там у тополі", "Ой на горі" тощо. Серед них - пісні з авторського культурного проєкту "Твої вірші, мої ноти", в якому артист популяризує вірші українських поетів через призму музики. Звісно, ви також почуєте "Маніфест" - пісню, яку називають сучасним гімном українців», – йдеться у повідомленні організаторів.

Концерти туру відбуватимуться в безпечному форматі безпосередньо поруч із бомбосховищами, на випадок повітряної тривоги.

«Ми віримо в перемогу та підтримуємо наших воїнів! Концерти Артема Пивоварова - частина діяльності артиста, спрямованої на адресну допомогу нашим Героям в ЗСУ», – зазначили представники артиста.

Нагадаємо: до Луцька з великим концертом приїде Макс Барських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
25 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
18 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
14:00
10 квітня 2024