Поділитись:

Волинянин через Telegram-канал поширював дитячу порнографію (відео)

Середа, 20 березня 2024, 17:20
Волинянин через Telegram-канал поширював дитячу порнографію (відео)

На Волині викрили 34-річного чоловіка, який поширював дитячу порнографію через створений ним Telegram канал.

Про це розповіли в секторі комунікації поліції Волинської області.

«За фактом одержання доступу до дитячої порнографії, її зберігання та збуті, а також за розповсюдження предметів порнографічного характеру, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2, 3, 4 ст.301-1 та за ч.1, 2, 3 ст. 301 Кримінального  кодексу України», – йдеться в повідомленні.

Під час досудового слідства встановили, що 34-річний житель міста Ковеля, протягом 2023-2024 років, через власний мобільний телефон завантажував зображення та відеофайли, що містять ознаки дитячої порнографії, після чого зберігав заборонений контент на мобільному телефоні та в подальшому збував за грошову винагороду через створений ним Telegram канал. Загалом поліцейські задокументували 14 фактів скоєння незаконної діяльності зловмисником.

Під час  обшуку в помешканні чоловіка правоохоронці виявили та вилучили 2 мобільних телефони, 2 ноутбуки на яких зберігалася дитяча порнографія.   

Слідчі оголосили волинянину про підозру у скоєному злочинів за  ч.2, 3 та 4 ст.301-1, та за ч.1, 2, 3 ст. 301  Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. 

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Триває досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів