Поділитись:

Google запускає три безоплатні навчальні програми для українських підприємців

Четвер, 21 березня 2024, 05:51
Google запускає три безоплатні навчальні програми для українських підприємців

Компанія Google запускає для українського малого та середнього бізнесу безоплатні онлайн-програми навчання: «Зростайте з Google: програма для малих бізнесів», «Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесу» та «Знаходьте нових клієнтів за кордоном».

Про це повідомила у Телеграмі пресслужба Міністерства цифрової трансформації, передає Укрінформ.

«Щоб допомогти українським компаніям масштабуватись, підвищити конкурентоспроможність та захистити власну справу від кіберзагроз, Google запускає три безоплатні програми», - йдеться в повідомленні.

Навчання буде безоплатним і пройти його можна одночасно за усіма програмами.

«Зростайте з Google: програма для малих бізнесів» підійде для підприємців, які прагнуть збільшити прибуток через розвиток і масштабування компанії. Після навчання 100 бізнесів зможуть взяти участь у менторській програмі від експертів.

У модулі «Безпечніше з Google: основи кібербезпеки для бізнесу» топові українські експерти поділяться практичними знаннями про кібергігієну, розпізнавання кібератак та створення системи кіберзахисту бізнесу.

Програма «Знаходьте нових клієнтів за кордоном» навчить, як адаптувати продукт чи послуги до іноземного споживача та розробити стратегію виходу на нові ринки.

Скористатися пропозицією можуть майбутні і діючі підприємці, власники, керівники та співробітники малих і середніх бізнесів.

Старт першої програми вже 3 квітня.

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
14 квітня 2024
06 квітня 2024
04 квітня 2024
25 березня 2024
22 березня 2024
20 березня 2024
19 березня 2024