Поділитись:

У Луцькраді розповіли, коли розчистять двори від гілля

Вівторок, 04 квітня 2017, 11:09

Після весняного кронування дерев у Луцьку чимало дворів міста залишилися захаращеними гілками, які подекуди лежать там вже кілька тижнів.

Директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Юрій Крась у коментарі Конкуренту зазначив, що перед місцевими ЖЕКами стоїть завдання прибрати всі території до Великодня.

Він каже, що ЖЕКи самостійно планують, коли вивозити гілки, чекаючи, поки назбирається їх значна кількість. Гілки вивозять на сміттєзвалища, або пункти перевантаження сміття, де вони подрібнюється.

"Одні гіляки немає сенсу забирати. Це буде планово машина їздити, забирати їх. Вітер возити теж немає сенсу. Наскладається 2-3 машини, або великий камаз. ЖЕКи самі планують роботу. Але задача стоїть до Великодніх свят всі прибудинкові території прибрати. Ми зараз їх будемо обстежувати і давати приписи", – зазначає Юрій Крась.

Директор департаменту також зауважує, що існує проблема з ОСББ, які, кронуючи дерева на своїх територіях, не вивозять гілки на сміттєзвалища, а складають їх біля смітників і "чекають, що хтось забере".

"У жодного об'єднання, яке інспектували, ми не виявили талонів на вивезення сміття на Брище чи його утилізацію. Вони просто висовують його до смітників і чекають, що його хтось забере", – каже чиновник.

Надрукувати
мітки:
коментарів