Поділитись:

Волинський депутат здобув медаль на чемпіонаті із зимової риболовлі в Монголії (фото)

Середа, 20 березня 2024, 12:19
Волинський депутат здобув медаль на чемпіонаті із зимової риболовлі в Монголії (фото)

Депутат Дубівської сільської ради Ковельського району Віталій Яцина став бронзовим призером Чемпіонату світу з ловлі риби на мормишку з льоду.

Про це повідомили на сайті Дубівської сільської ради.

XX Чемпіонату світу з ловлі риби на мормишку з льоду відбувався у Монголії, Віталій Яцина брав у ньому участь у команді збірної України

«6 днів в дорозі, нелегкий побут проживання в традиційних монгольських юртах серед лютої зими, далеко від цивілізації і звичних побутових процесів, майже три тижні суцільних викликів і відкриттів, а ще незвичний для українців раціон харчування, гаряче сонце, морози -35°C і лід завтовшки 130-145 см. Та українцям під силу усе, то ж за результатами Чемпіонату Світу в Монголії збірна України здобула бронзу», – йдеться у дописі.

Сам Віталій Яцина на своїй сторінці у фейсбуці похвалився гарним уловом – за три години він витягнув з-під півтораметрового льоду 18,8 кілограма рибин.

«Риба була гарних розмірів (середня вага 180 г і дуже часто ловилася велика риба 400-900 г)», – зазначив він  та поділився фотографіями з чемпіонату.

Волинський депутат здобув медаль на чемпіонаті із зимової риболовлі в Монголії (фото) Волинський депутат здобув медаль на чемпіонаті із зимової риболовлі в Монголії (фото) Волинський депутат здобув медаль на чемпіонаті із зимової риболовлі в Монголії (фото) Волинський депутат здобув медаль на чемпіонаті із зимової риболовлі в Монголії (фото) Волинський депутат здобув медаль на чемпіонаті із зимової риболовлі в Монголії (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів