Як підібрати першу секс-іграшку

Середа, 20 березня 2024, 11:30

Для дівчини насамперед треба зрозуміти, якою має бути стимуляція: вагінальна, кліторальна (або взагалі одночасна), анальна чи стимуляція сосків, наприклад.

Часто першою іграшкою беруть для вагінальної чи кліторальної стимуляції, кажуть у Lovespace. Крім того, потрібно орієнтуватися на розмір іграшки й інтенсивність вібрації, – пише The Village.

«Я часто раджу вібратори. Це те, з чого треба «входити» в цей світ. Після вібрації світ ділиться на «до» й «після», так само й потім після вакуумної стимуляції. Тому, на мою думку, треба пробувати все поступово», – пояснює консультантка Lovespace.

Якщо це вагінальний вібратор, важливо починати з чогось «не екстравеликого», радять у секс-шопі, адже іграшки відчуваються дещо більшими за справжній член унаслідок того, що вони твердіші й холодніші.

«Вибирати треба за розміром трохи меншим, ніж хочеться на око», – додають у секс-шопі.

Секс-іграшку також потрібно вибирати залежно від того, скільки часу зазвичай іде на мастурбацію. Якщо це понад 40 хвилин, то, ймовірно, у людини середня або низька чутливість:

«Це нормально. Якщо це так, то, можливо, варто порадити щось більш потужне. Якщо дівчина кінчає за пʼять хвилин, то це вже інші секс-іграшки», – пояснює консультантка Lovespace.

Чоловіки в Lovespace найчастіше купують мастурбатори або анальні іграшки. У секс-шопі кажуть, що, купуючи мастурбатор, насамперед потрібно зрозуміти, чи підходить він за діаметром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: