Поділитись:

Під час сесії Волиньради в установу навідались працівники ТЦК

Вівторок, 19 березня 2024, 16:00
Під час сесії Волиньради в установу навідались працівники ТЦК

Депутат Волинської обласної ради Віктор Галан-Влащук заявив, що працівники ТЦК, які навідались в облраду, знищують роботу установи, а такі їхні дії – неприпустимими.

Про це йшлося під час засідання сесії Волиньради у вівторок, 19 березня.

«Шановні колеги, шановні депутати, сьогодні в нас, хочу наголосити, от щойно спускався до туалету і бігають працівники територіального центру комплектування. Таке враження, що їм немає що робити. Тут усі свідомі депутати обласної ради. Усі, хто хотів покинути країну, – виїхали. Усі, хто мав можливість, воюють та захищають нашу державу. Сьогодні таким чином знищується робота органу місцевого самоврядування. Нещодавно у Луцькій міській територіальній громаді відбулось таке саме, в Луцькій районній раді та інших районних і місцевих радах. Це знищення державного устрою України, тому що такі дії є неприпустимими», – каже пан Віктор.

Наостанок депутат додав, якщо перестануть працювати органи місцевого самоврядування, це зупинить роботу багатьох підприємств.

Нагадаємо: у ТЦК служать ті, хто «відкупились» від служби в бойових підрозділах – такі аргументи часто звучать навколо. Але є декілька моментів, на які звертають увагу у Волинському ТЦК та СП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів