У сервісних центрах МВС Волині почалось стажування майбутніх працівників(фото)

Вівторок, 04 квітня 2017, 11:19

Волинь стала вже 21 областю, де відбувається відбір нового клієнтоорієнтованого персоналу сервісних центрів МВС.

Про це повідомляє прес-служба Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.

Вчора, 3 квітня, в сервісних центрах МВС Волинської області стартувала Програма стажування. 20 осіб, обраних в результаті аналізу 1113 анкет та проведення інтерв`ю, стали учасниками навчальних тренінгів.

Зокрема, відбулося початкове ознайомлення з темою реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів. Впродовж навчання будуть також розглянуті питання ефективної комунікації та клієнтоорієнтованого сервісу, професійної етики, роботи з базами даних, видачі посвідчень водія, безпеки дорожнього руху та ін.

Відбір кандидатів для участі в Програмі стажування в сервісних центрах МВС Волинської області складався з двох етапів:

  • прийом і розгляд анкет;
  • проведення інтерв'ю.

За 12 днів (2-13 березня) у Волинській області подано 1113 анкет.

Під час розгляду анкет відібрано 80 осіб. Оскільки основна мети цієї програми – оновити склад працівників, 93 % обраних осіб – це ті, хто не працювали раніше в системі МВС.

В результаті проходження інтерв`ю 20 осіб отримали можливість опановувати курс Програми стажуванння в сервісних центрах МВС Волинської області.

Мета програми стажування – відібрати, навчити та в майбутньому прийняти на роботу найкращих стажерів – молодих і талановитих чоловіків та жінок, які мають активну життєву позицію та готові починати з себе зміни в країні.