Поділитись:

У застосунку Укрзалізниці пасажири оформили вже понад 10 мільйонів квитків

Понеділок, 18 березня 2024, 23:19
У застосунку Укрзалізниці пасажири оформили вже понад 10 мільйонів квитків

Кількість авторизованих користувачів застосунку Укрзалізниці вже сягнула двох мільйонів, загальна кількість оформлених ними квитків перевищила десять.

Про це в Телеграмі повідомила пресслужба АТ «УЗ».

«Новий рекорд темпу цифровізації залізничних сервісів встановлено - застосунок Укрзалізниці за 1,5 роки свого існування залучив вже 2 мільйони авторизованих користувачів! Загальна кількість квитків, оформлених юзерами застосунку, вже перевищила 10 млн!», - йдеться в повідомленні.

За даними УЗ, частка онлайн-квитків у структурі продажів компанії сягнула вже 89%, а доля мобільного застосунку за рік зросла з 25% до 38%.

За словами голови правління АТ «Укрзалізниця» Євгена Лященка, цифровізація сервісів залишається одним зі стратегічних векторів розвитку залізниці. На цей рік заплановано багато digital-оновлень у розрізі програми лояльності, безбар’єрності та міжнародних продажів.

Також перевізник зазначає, що виключно у застосунку діє програма лояльності «Залізні друзі», яка дозволяє накопичувати «обіймашки» за кожен кілометр мандрівки поїздом та обмінювати їх на бонуси від партнерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів