Поділитись:

Як перевірити навушники Apple AirPods на оригінальність і де краще купувати

П'ятниця, 15 березня 2024, 18:48
Як перевірити навушники Apple AirPods на оригінальність і де краще купувати

Хочете насолоджуватися улюбленою музикою, не заважаючи іншим? Любите багато спілкуватися, керуючи автомобілем? У такому разі вам знадобляться бездротові навушники, які з’єднуються зі смартфоном по Bluetooth. Серед усіх моделей бездротових навушників найбільший попит мають Apple AirPods, які можна під’єднувати як до Айфонів, так і до смартфонів з ОС Андроїд. Користувачі їх люблять через високу якість, чітке звучання та різноманітні інтелектуальні функції.

Проте на ринку поруч з оригінальними AirPods є багато підробок. Було б не дуже приємно сплатити за оригінальні Apple AirPods, але згодом довідатися, що це лише підробка. Отже, як визначити оригінальність бездротових навушників від Apple?

Оригінальні навушники Apple AirPods – де та як купити оригінал

Незалежно від того, купуєте AirPods в звичайному салоні техніки чи в інтернет-магазині, намагайтесь робити купівлі в тих торговельних закладах, які мають позначку авторизованого реселлера Apple. Вони позначені усім відомим логотипом з “Яблуком”. Переваги купувати Apple AirPods в магазині офіційного дилера:

  • лише оригінальна продукція;
  • лише офіційні ціни;
  • фірмова програма Trade In для обміну старих гаджетів на нові з отриманням суттєвої знижки;
  • сервіс найвищого ґатунку;
  • тривала гарантія протягом одного року.

Таким чином, якщо не бажаєте потрапити на гачок махінаторів, які продають підробну продукцію Apple, зокрема навушники Apple AirPods, надавайте перевагу магазинам офіційних дилерів.

Чим оригінальні AirPods відрізняються від підробки

Бездротові вкладки – це мініатюрний пристрій. Утім відрізнити оригінал від підробки можна за багатьма признаками:

1.Якість пакування

Справжні навушники AirPods продаються в коробках з білого цупкого картону у поліетиленовій плівці. Все зроблено ідеально, аби підтвердити преміальний статус продукції. Підробка часто продається в дешевих коробках, які мають жовтуватий відтінок.

2.Серійні номери AirPods

На коробці AirPods біля штрих-коду можна побачити серійний номер. Його достатньо ввести на сайті Apple, щоб побачити точну назву моделі, гарантійні умови та зображення навушників. Підробку часто кладуть в пакування з недійсними або вже використаними серійними номерами.

Надрукувати
мітки:
коментарів