Поділитись:

Луцьк активно прибиратимуть до Великодня

Понеділок, 03 квітня 2017, 14:55
Луцьк активно прибиратимуть до Великодня

У Луцькраді обговорили, як прибирають місто до Великодніх свят.

Секретар Луцькради Ігор Поліщук подякував всім, хто долучився до толоки, що відбулась у суботу. Про це він сказав 3 квітня під час зустрічі з представниками комунальних підприємств, департаментів та установ.

Ігор Поліщук попросив лучан не смітити там, де нещодавно поприбирали, згадавши випадок із парком 900-річчя Луцька. Також він поцікавився у директора департаменту ЖКГ Юрія Крася, коли дороблять ремонт у тих дворах, де він розпочався ще півроку тому. Юрій Крась відповів, що до кінця тижня 80 % із таких дворів заасфальтують.

Тоді Ігор Поліщук сказав, що варто бути уважнішими до тих підрядників, які недобросовісно виконали свою роботу, а ті підрядники, які давали гарантію, щоб усунули недоліки за свій кошт.

Начальник департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська розповіла, що після зими її підлеглі їздили та дивились, як у школах, садочках, установах та підприємствах прибирали території після снігу. Відтак за неестетичний вигляд територій видали 300 приписів.

Також муніципали попросили власників МАФів, які розташовані на зупинках громадського транспорту, помити, пофарбувати їх та поставити смітники.

Також муніципали сказали, що активно працюють щодо виявлення тих, хто спалює суху траву чи інші речі. Відтак найбільше таких порушень виявили на території присадибних ділянок. Вже склали на таких порушників 35 протоколів. Також муніципали контролюватимуть злив нечистот, щоб не допустити колапсів, які були пов'язані з цим питанням раніше.

Ігор Поліщук сказав, що варто звернути увагу й на те, як вивозиться сміття, і пообіцяв, що до Великодня місто буде чистим та охайним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СМОРІД У ЛУЦЬКУ: ЗВІДКИ ВІТЕР ВІЄ?

Надрукувати
мітки:
коментарів