Поділитись:

У Луцьку муніципали оштрафували орендаря атракціонів за бруківку на газоні (фото)

Середа, 13 березня 2024, 11:33
У Луцьку муніципали оштрафували орендаря атракціонів за бруківку на газоні (фото)

У Луцьку муніципали оштрафували орендаря атракціонів, працівники якого поскладали піддони з бруківкою у «зеленій зоні» в центральному парку міста.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«Інспектором відділу "Група швидкого реагування" департаменту муніципальної варти Луцької міської ради під час обстеження міста було виявлено складування будівельних матеріалів на одній з алей в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, що у місті Луцьку», – йдеться у дописі.

Як повідомили у мунварті, орендар атракціонів влаштував склад бруківки та піддонів на території загального користування, чим міг зашкодити зеленим насадженням парку.

На відповідальну особу за порушення п.п. 2.5.5.1.3 Правил благоустрою міста Луцька склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП та зобов’язали негайно прибирати будівельні матеріали. Санкція статті передбачає накладення штрафу на громадян від 340 до 1360 гривень.

Лучан, яким стало відомо про факт самовільного складування будівельних матеріалів на території міста, просять телефонувати на гарячу лінію ГШР: 0670000679, 0661021102 або надсилати інформацію на Viber, Telegram, WhatsApp.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів