Поділитись:

У Луцьку Федерація боксу отримала приміщення в оренду на 20 років (фото)

Середа, 13 березня 2024, 10:53
У Луцьку Федерація боксу отримала приміщення в оренду на 20 років (фото)

У Луцьку Федерація боксу отримає приміщення на вулиці Богдана Хмельницького в оренду на 20 років.

Відповідне рішення ухвалив виконком міської ради у середу, 13 березня.

«Виконавчий комітет міської ради вирішив погодити відділу управління майном міської комунальної власності укладення договору оренди нежитлового приміщення, що на вул. Богдана Хмельницького, 40, з громадською організацією «Федерація боксу міста Луцька», – йдеться у рішенні.

Загальна площа приміщення становить 346,2 кв. м. Договір оренди мають укласти на термін з 13 березня 2024 року до 29 лютого 2044 року.

Вартість оренди з 13 березня цього року по 31 травня 2026 року становитиме одну гривню. А вже з 31 травня 2026 року орендар платитиме 4 % від вартості нежитлового приміщення, визначеної експертним шляхом.

У Луцьку Федерація боксу отримала приміщення в оренду на 20 років (фото)У Луцьку Федерація боксу отримала приміщення в оренду на 20 років (фото)У Луцьку Федерація боксу отримала приміщення в оренду на 20 років (фото)У Луцьку Федерація боксу отримала приміщення в оренду на 20 років (фото)У Луцьку Федерація боксу отримала приміщення в оренду на 20 років (фото)У Луцьку Федерація боксу отримала приміщення в оренду на 20 років (фото)У Луцьку Федерація боксу отримала приміщення в оренду на 20 років (фото)У Луцьку Федерація боксу отримала приміщення в оренду на 20 років (фото) 

Нагадаємо: згідно з дослідженням ринку нерухомості, протягом зими на Волині зафіксували найбільше зростання середньої вартості однокімнатної квартири на вторинному ринку та значне зниження вартості оренди «однушки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів