Поділитись:

Луцькі «Журавлики» влаштували неймовірне шоу талантів (фото)

Субота, 09 березня 2024, 19:00
Фото – ілюстративне
Фото – ілюстративне

У Луцьку влаштували неймовірне шоу талантів.

Про це інформують на сайті міської ради.

«У закладі дошкільної освіти (ясла-садок) № 29 компенсуючого типу в рамках проєкту «Підприємливі діти: Луцьк-Люблін» вихованці старшої групи «Журавлик» майстерно презентували свої уміння та захоплення на «Шоу талантів», – йдеться в повідомленні. 

Розпочала дійство ніжна, тендітна Соломія Горайчук, яка продемонструвала свої художні роботи. Згодом спритна та говірка Ніка Антонюк зворушливо виконала музичну композицію. Комунікабельна та допитлива Надійка Войтович продемонструвала чудові вироби з бісеру. Складені власноруч вироби з конструктора показав добрий та чуйний Марк Кравченюк показав.

Підтримував вихованців на шоу Кликун – підприємець, який із захопленням спостерігав за талантами підприємливих дітей та отримав масу задоволення та позитивних емоцій від заходу.

Луцькі «Журавлики» влаштували неймовірне шоу талантів (фото)Луцькі «Журавлики» влаштували неймовірне шоу талантів (фото)Луцькі «Журавлики» влаштували неймовірне шоу талантів (фото)Луцькі «Журавлики» влаштували неймовірне шоу талантів (фото)Луцькі «Журавлики» влаштували неймовірне шоу талантів (фото)Луцькі «Журавлики» влаштували неймовірне шоу талантів (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024