Поділитись:

Зовнішність, одяг та імена однакові: чоловік зустрів у літаку свою копію (фото)

П'ятниця, 08 березня 2024, 03:19
Зовнішність, одяг та імена однакові: чоловік зустрів у літаку свою копію (фото)

Пасажир літака, ймовірно, подумав, що полетів до паралельного виміру, сидячи поряд зі своїм двійником, який мав таку ж зовнішність, одяг і навіть ім'я.

58-річний Марк Гарланд розповів South West News Service про дивовижну зустріч, яка відбулася 2 березня під час польоту з Лондона до Бангкока, – пише ТСН.

Водій автобуса, родом із Троубріджа, Велика Британія, як повідомляється, проходив реєстрацію на свій рейс, коли агенти на посадці з подивом сказали йому, що він уже зареєструвався. Лише пізніше співробітники зрозуміли, що одним рейсом летіли два Марка Гарланди.

Другим був 62-річний будівельник з Вормлі, Брістоль, який був точною копією свого молодшого колеги зі схожими рисами обличчя та такою ж лисиною.

Марк-молодший пояснив, що співробітник стійки реєстрації, очевидно, не вказав номер бронювання і натомість зареєстрував свого двійника, що спочатку спричинило у нього певне хвилювання.

«Я простояв біля стійки реєстрації 40 хвилин, поки вони намагалися розв'язати проблему», – нарікав транзитний співробітник. «Потім нам довелося рано йти до виходу на посадку, щоб виявити наші випадки».

Саме тоді двійники зустрілися особисто – досвід, який змусив їх подивитись у дзеркало.

«Я був шокований тим, наскільки це дивно», – сказав молодший Марк, побачивши свого дублера в польоті. «Люди говорили, що ми можемо бути братами. Я сказав: "Дивись, я Марк Гарланд", показуючи йому свій паспорт, і він почав сміятися, відкрив свій паспорт і показав мені своє ім'я».

Потім вони жартома почали звинувачувати один одного в тому, що створили так багато «проблем».

Старший Марк був також приголомшений цією зустріччю, вигукуючи: «Це було безумство – я ніколи не бачив нічого подібного. Я підходжу до столу і бачу хлопця, який має такий самий вигляд, як я, але він трохи більший за мене», — сказав будівельник, перш ніж зухвало пожартувати. «Я гарніший».

Молодший і старший Марк випадково вирішили поїхати до Таїланду на канікули на чотири і три тижні відповідно. І на цьому щасливий випадок не закінчився: коли пара сіла у літак, вони виявили, що сидять поруч один з одним.

Вони спілкувалися протягом 11,5-годинного польоту, під час якого зрозуміли, що у них є набагато більше спільного, ніж просто збіг імен і зовнішності. Ці двоє жили всього за 15 хвилин їзди і раніше неусвідомлено перетиналися.

«Я водій автобуса, і Марк сказав, що іноді користується моїм автобусом», – сказав Марк.

Зовнішність, одяг та імена однакові: чоловік зустрів у літаку свою копію (фото) 

Крім того, обидва чоловіки мали по чотири дитини, хоча водій автобуса Марк ніколи не був одружений, а будівельник Марк був розлучений.

Вони навіть знали деяких із тих самих людей. «Один із моїх колег знає його і ходить із ним до пабу», – сказав молодший Марк.

І, звичайно ж, обидва чоловіки мають пристрасть до Таїланду, кожен з них відвідував цей рай Південно-Східної Азії десятки разів.

«Я сказав йому, що був там 13 разів, а він сказав мені, що був 83 рази», – сказав старший Марк.

До кінця польоту пара стала настільки нерозлучною, що Марк-молодший «трохи подрімав у нього на плечі».

Тепер обидва Марки вважають, що це початок постійного зв'язку. «Ця випадкова зустріч зробила мене щасливим», – сказав водій автобуса, який планує підтримувати зв'язок зі своїм старшим колегою і зустрітися за кухлем пива в Таїланді.

«Я знайшов друга на все життя», – підтримав старший Марк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів