Поділитись:

На Волині досі шукають 21-річного чоловіка, який зник ще в січні

Четвер, 07 березня 2024, 08:40
На Волині досі шукають 21-річного чоловіка, який зник ще в січні

У Луцьку досі розшукують 21-річного лучанина Цвєткова Олександра Володимировича, 2002 року народження.

Хлопець зник 2 січня близько 13 години, – пише ІА «Волинські Новини».

«Мій син зник 2 січня 2024 року о 13 годині. Був одягнений у чорний пуховик, кольорову шапку, чорні спортивні штани та сірі кросівки. Його бачили в районі Набережна та Яровиця. Прошу усіх, хто бачив його чи знає хоч якусь інформацію, – повідомити», – зазначає жінка.

На Волині досі шукають 21-річного чоловіка, який зник ще в січні На Волині досі шукають 21-річного чоловіка, який зник ще в січні 

До правоохоронних органів рідні звернулися 5 січня. Наразі поліцейські роблять все необхідне, аби встановити місце перебування лучанина.

Відомо, що хлопця зафіксували камери спостереження, як він рухався в сторону річки Стир. До того ж, правоохоронці знайшли на березі чоловічий одяг. Тому, відпрацьовуючи усі версії, вже кілька днів рятувальники ДСНС у Волинській області прочісують берегову лінію річки та якщо бачать щось підозріле у воді, то здійснюють занурення.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що заява про зникнення людини до них надійшла 5 січня. Наразі ще не вдалося встановити місцеперебування розшукуваного. Поліція робить усе необхідне.

Громадянам, яким що-небудь відомо про вказану особу, прохання повідомити в поліцію або за телефоном мами (050) 666 40 21.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів