Поділитись:

Більше не холостяк: співак Віталій Козловський вперше одружився

Середа, 06 березня 2024, 17:24
Більше не холостяк: співак Віталій Козловський вперше одружився

Український співак, а нині захисник, Віталій Козловський 6 березня, святкує день народження.І саме цього дня військовий зізнався, що розпрощався з холостяцьким життям.

У день свого 39-річчя Козловський поділився, що одружився. Співак  розповів, що під час служби багато чого переосмислив у своєму житті. А одного разу, коли він з побратимами потрапив під артилерійський обстріл і вижив, вирішив – що відтягувати з освідченням більше не хоче, – пише ТСН.

«Потрапив під артилерійський обстріл, я так само був серед артилерії. Нас орки мочили 2,5 години з двох позицій. Снаряди прилітали в семи метрах від нашого бліндажу. Це диво, що ми вижили. Я просто писав рандомно всім знайомим і близьким. Напевне, останнє SMS, щоб вони берегли моїх рідних», – розповів Козловський програмі ЖВЛ.

Це один із тих самим моментів, який змінив його, зізнається Віталій. Саме через зміну цінностей співак наважився на величезний крок у своєму житті. Віднедавна Віталій Козловський офіційно одружений. Ім’я коханої поки що приховує.

Більше не холостяк: співак Віталій Козловський вперше одружився 

«Просто, коли ти вже говориш надто багато, то доведеться говорити ще більше... Тому на все свій час. Я думаю, що це достатньо інформації для того, щоб зрозуміти, чим і як я зараз живу», – прокоментував свій статус Козловський.

Про кохану захисник говорить: «Вона в мене свідома дуже і від душі. А все, що від душі, воно щире, воно надовго». Натомість Віталій зізнався, що саме в дружині знайшов те, що шукав роками.

Більше не холостяк: співак Віталій Козловський вперше одружився 

«У мене було багато стосунків. Вони по різному переживалися, не треба нічого очікувати, нічого шукати. Мені все зрозуміло. Святкувати будемо пізніше, поки що ще не час для гучних таких свят, бо весілля треба гуляти прям правильно. Треба запросити усіх родичів гарбузових, як то кажуть, і близьких, і далеких, і всіх-всіх об'єднати на цьому святі життя. І це буде!», - поділився Козловський.

Артист зізнався, що пропозицію організував спонтанно і одразу ж повів кохану розписуватись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів