Поділитись:

В Україні 1 квітня стартує пробне ЗНО

П'ятниця, 31 березня 2017, 17:33
В Україні 1 квітня стартує пробне ЗНО

Цими і наступними вихідними, тобто 1-го та 8-го квітня, відбудеться пробне ЗНО-2017. Тому усім, хто зареєструвався на тестування, необхідно роздрукувати запрошення-перепустку в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО.

Про це говорили учасники прес-конференції, організованої центром ЗНО та моніторингових досліджень Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, – повідомляє "Нова Волинь".

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання тривала з 6 лютого до 17 березня. На Волині на тестування зареєструвалися 7264 учасника, 69 волинян з різних причин отримали відмову в реєстрації. Але до 31 березня ще можна внести зміни до реєстраційних даних.

Цього року для тестування абітурієнти можуть обирати від 1 до 4 предметів. А випускники шкіл – 3 предмети, адже результати оцінювання ЗНО будуть зараховані як результати державної підсумкової атестації. Для участі у конкурсі до вишів України абітурієнти мають право подавати сертифікати ЗНО 2016 та 2017 років.

Пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 1 квітня. Для цього на Волині працюватиме 17 пунктів пробного ЗНО. Пробне тестування з усіх інших предметів заплановане на 8 квітня у Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Камені-Каширському та у Маневичах.

Надрукувати
мітки:
коментарів