Поділитись:

Подарункові карти від магазину «giftmall»: різноманітність та особливості вибору

Понеділок, 04 березня 2024, 15:43
Giftmall в Україні
Giftmall в Україні

Пошук оптимального подарунка для коханої людини – це велика проблема. При цьому подарунок у вигляді грошей досить банальний і не завжди раціональний. Тому можна знайти альтернативне рішення і запропонувати подарункові картки певного грошового еквівалента, щоб людина сама пішла в той чи інший магазин і купила те, що їй подобається.

Такий варіант дозволить догодити навіть найвибагливішим людям. Допомогу у цій справі запропонує інтернет-магазин giftmall в Україні, де є величезна кількість карток під різних виробників та продавців. Поділ на категорії дозволить швидко знайти категорію подарунка та зробити вигідну покупку.

Переваги подарункових сертифікатів

Подібний формат подарунка має кілька переваг, якщо порівнювати з альтернативними способами та класичними подарунками:

  1. Універсальність. Гроші можна витратити на будь-який товар чи послугу від певного виробника чи компанії, відповідно обмежень для одержувача такого подарунка відсутні;
  2. Зручність. Реалізувати подарункову картку можна буде у будь-який зручний час;
  3. Оригінальність. Для багатьох сертифікати є новинкою, тож такий подарунок стане ще й оригінальним;
  4. Мобільність. Є можливість замовити сертифікат із магазину з будь-якої точки світу та важливий лише унікальний код на ньому, а не його фізична присутність;
  5. Доступна ціна. Вартість сертифіката стільки ж, скільки його еквівалент.

Залишається лише визначитися із сумою та зробити вибір тематики подарунка.

Категорії сертифікатів

На даний момент в інтернет-магазині «giftmall» є такі категорії подарункових карток:

  • благодійні сертифікати;
  • парфумерія і косметика;
  • дитячі товари;
  • ювелірні вироби;
  • послуги та сервіс;
  • аптека та медицини;
  • продукти харчування;
  • паливо та багато іншого.

Після вибору категорії та конкретного сертифікату можна вибрати еквівалент та найчастіше це від 100 до 5000 гривень. Карта в електронному вигляді з наданням унікального коду сертифіката, який у майбутньому потрібно вказати на касі для оплати або у відповідній графі інтернет-магазину. Кожен сертифікат має термін дії і кожен буде повідомлено про це.

Переваги сервісу «giftmall»

Пряме партнерство з великою кількістю продавців є чудовим способом запропонувати покупцям різні варіації подарункових сертифікатів. Ретельно підбирається продукція з урахуванням останніх стандартів та пропозицій. Якщо якоїсь позиції немає, завжди можна звернутися до служби підтримки для уточнення інформації.

Надрукувати
мітки:
коментарів