Поділитись:

ГУР зламало сервери Міноборони РФ і отримало секретні документи (фото)

Понеділок, 04 березня 2024, 09:36
ГУР зламало сервери Міноборони РФ і отримало секретні документи (фото)

У результаті кібератаки фахівці Головного управління розвідки України зламали сервери Міністерства оборони РФ та отримали секретну службову документацію ворога.

Про це у понеділок, 4 березня, повідомила у телеграмі пресслужба ГУР МО.

Заявляють, що кіберфахівці ГУР МО України реалізували успішну спецоперацію проти держави-агресора – у результаті атаки вдалось отримати доступ до серверів Міністерства оборони РФ. Тепер українська спецслужба володіє програмним забезпеченням для захисту інформації та шифрування, яке використовувало МО РФ, а також масивом секретної службової документації. Йдеться про накази, звіти, розпорядження, доповіді та інші документи, які циркулювали між понад двома тисячами структурних одиниць силового відомства Росії.

Як вказує ГУР, одержана інформація дозволяє встановити повну будову системи російського Міноборони та його ланок.

«У розпорядженні воєнної розвідки України, наприклад, опинилась службова документація заступника міністра оборони РФ – Іванова Тімура Вадімовіча.

Цей заступник Шойгу відіграв важливу роль у тому, що кібератака стала успішною», – додали у розвідці.

У ГУР запевнили, що робота у кіберпросторі Росії, спрямована на перешкоджання й параліч діяльності відповідальних за війну проти українського народу силових органів та посадовців держави-агресора, триває.

ГУР зламало сервери Міноборони РФ і отримало секретні документи (фото)ГУР зламало сервери Міноборони РФ і отримало секретні документи (фото)ГУР зламало сервери Міноборони РФ і отримало секретні документи (фото)ГУР зламало сервери Міноборони РФ і отримало секретні документи (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів