Поділитись:

На Волині чоловік заліз до школи і намагався обікрасти бібліотекарку (відео)

Субота, 02 березня 2024, 19:31
На Волині чоловік заліз до школи і намагався обікрасти бібліотекарку (відео)

Раніше судимий чоловік прийшов у навчальний заклад, де спробував обікрасти працівницю бібліотеки. Він був не єдиний, кого помітили у школі.

Ковельчанин піднявся на другий поверх навчального закладу, побачив у бібліотеці жіночу сумочку й витяг звідти гаманець. Коли його помітила бібліотекарка, викинув гаманець і втік, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс», – пише ІА «Волинські новини».

Пояснити поліції, як він потрапив до школи і що там робив, ковельчанин не зміг. Цікаво, що того дня директор побачив біля навчального закладу кількох невідомих осіб. І як тільки пролунав крик бібліотекарки, невідомо кинулися тікати.

Про це розповів директор школи: «Коли він проходив подвір’ям школи, то почув крик бібліотекаря про викрадення грошей, гаманця, телефона. Тоді ж він звернув увагу на двох незнайомих йому осіб, які стояли на відстані близько 15 метрів, спиною до нього, які почувши крик, стали втікати. Наздогнати їх вони не змогли, а тому на прохання потерпілої він викликав працівників поліції».

З якою метою вони прийшли на територію школи, невідомо. Самого крадія дуже швидко вичислив місцевий поліцейський. За описом він здогадався, хто це може бути.

Затриманий ковельчанин розповів, що двох інших втікачів він не знає. Мовляв, прийшов до школи сам. У вчиненому зізнався. Тепер чоловік укотре в СІЗО.

Ковельський суд присудив йому п’ять років ув’язнення. Чоловік захотів зменшити цей термін.

«Волинський апеляційний суд ухвалив: апеляційну скаргу захисника в інтересах обвинуваченого залишити без задоволення, а вирок Ковельського міськрайонного суду Волинської області від 7 липня 2023 року відносно останнього – без змін», – вказано в ухвалі суду.

До п’ятирічного ув’язнення додали ще два місяці невідбутого покарання за попередній кримінал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів