Поділитись:

Луцькі рятувальники отримали подяку від бійців бригади «Холодний Яр» (фото)

Середа, 28 лютого 2024, 15:32
Луцькі рятувальники отримали подяку від бійців бригади «Холодний Яр» (фото)

У Луцьку рятувальникам передали почесну подяку від бійців 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» – прапор з підписами та гравертон із зображенням бойового знамена бригади.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У середу, 28 лютого, колектив Луцького районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області отримав від військових почесний та приємний знак вдячності за допомогу.  Військовослужбовці 93-ї ОМБр «Холодний Яр» передали рятувальникам український прапор з підписами, словами подяки і побажаннями, а також гравертон із зображенням бойового знамена бригади.

«Рятувальники щиро вдячні воїнам за цей знак шани й уваги.
Задля ПЕРЕМОГИ маємо бути сильними і незламними, допомагати ЗСУ, тримати стрій та сумлінно виконувати свої професійні обов'язки», – йдеться у дописі.

Луцькі рятувальники отримали подяку від бійців бригади «Холодний Яр» (фото)Луцькі рятувальники отримали подяку від бійців бригади «Холодний Яр» (фото)Луцькі рятувальники отримали подяку від бійців бригади «Холодний Яр» (фото)Луцькі рятувальники отримали подяку від бійців бригади «Холодний Яр» (фото)Луцькі рятувальники отримали подяку від бійців бригади «Холодний Яр» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів