Поділитись:

У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)

Вівторок, 27 лютого 2024, 15:12
У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)

У Луцьку провели в останню путь військовослужбовців Юрія Оверчука, який загинув на Донеччині, та Олександра Пашківського, який помер у луцькій лікарні під час тривалого лікування від поранень.

Про це повідомили на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, лучанин Оверчук Юрій  Петрович, 3 травня 1978 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду командира механізованого відділення-командира машини у складі механізованої роти. Молодший сержант Юрій Оверчук загинув 21 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі села Терни Донецької області.

Лучанин Пашківський Олександр Іванович, 29 грудня 1985 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини. Старший солдат Пашківський Олександр Іванович помер 25 лютого 2024 року в КП "Медичне об'єднання Луцької міської територіальної громади» під час тривалого лікування від поранень, отриманих під час виконання бойового завдання.

У вівторок, 27 лютого, захисників відспівали у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку.

До спільної молитви за упокій душ спочилих воїнів долучилися члени родин, духовенство, бойові побратими, небайдужі громадяни та представники влади міста.

Юрія Оверчука поховали у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Олександра Пашківського – на кладовищі села Баківці.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким полеглих воїнів.

У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото)У Луцьку попрощалися з Юрієм Оверчуком та Олександром Пашківським (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів