Поділитись:

Під Луцьком чоловік підпалив поле й ледь не спалив сусідні будинки (фото)

Вівторок, 27 лютого 2024, 09:24
Під Луцьком чоловік підпалив поле й ледь не спалив сусідні будинки (фото)

У селі Підгайці Луцького району мешканець сусіднього села підпалив суху траву та спричинив ризик пожежі будівель, що розташовані поруч.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

Інцидент стався у понеділок, 26 лютого, у селі Підгайці. що під Луцьком. О 16:47 рятувальники зафіксували факт порушення чинного законодавства за статтею 175 Кодексу України про адміністративні правопорушення: громадянин Сергій Д., 1979 року народження, уродженець сусіднього села Воротнів, розвів багаття на відстані менше ніж 30 метрів від будівель. Вогонь перекинувся на значну площу та спричинив ризик виникнення пожежі у будівлях, що розташовані поруч.

Тепер порушник заплатить за порушення вимог пожежної безпеки суму від 1700 до 3400 гривень.

«Закликаємо громадян відмовитися від практики спалювання сухої трави, опалого листя та інших рослинних залишків. Адже кожен підпал не лише завдає суттєвої шкоди довкіллю, а й призводить до інших негативних наслідків, несучи загрозу життю та здоров’ю людей», – йдеться у дописі.

Під Луцьком чоловік підпалив поле й ледь не спалив сусідні будинки (фото)Під Луцьком чоловік підпалив поле й ледь не спалив сусідні будинки (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів