Поділитись:

Зеленський анонсував кешбек за купівлю українських товарів

Понеділок, 26 лютого 2024, 15:10
Зеленський анонсував кешбек за купівлю українських товарів

Українці зможуть отримати компенсацію частини оплати вітчизняних товарів і послуг у межах нової державної програми кешбеку «Купуй українське».

Про це повідомив президент Володимир Зеленський на презентації платформи «Зроблено в Україні», пише «Інтерфакс-Україна».

«За купівлю певних типів зроблених в Україні товарів і послуг громадяни України зможуть отримати повернення частини коштів на спеціальну картку», – сказав глава держави.

Зеленський уточнив, що дав відповідне доручення уряду, і наразі цю програму розробляють.

За словами президента, завданням цієї програми є, «щоб українські гроші залишилися в Україні та працювали в Україні».

«Це податки, це зарплати наших воїнів, це можливості нашої держави, зокрема й оборонні. Уже готують параметри українського кешбеку: фінансові й технічні», – зазначив президент.

Він додав, що необхідно постаратися, щоб програма кешбеку запрацювала вже до кінця поточного року.

Зеленський додав, що новостворена платформа «Зроблено в Україні» має стати майданчиком постійного прямого діалогу держави та підприємців.

Глава держави зазначив, що триває робота і над іншими державними програмами, які дадуть змогу вітчизняному виробнику масштабувати роботу.

«Це державні гранти, кредити, стимулювання виробництва, попиту через український кешбек, допомоги на зовнішніх ринках», – пояснив президент.

Нагадаємо: 23 лютого Уряд затвердив зображення торговельної марки для товарів, вироблених в Україні, – «Зроблено в Україні», ним безкоштовно зможе користуватися бізнес, громадські організації та держустанови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
02 квітня 2024
29 березня 2024
26 березня 2024
23 лютого 2024
21 лютого 2024
16 лютого 2024
31 січня 2024
15:05