Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 24 лютого

Субота, 24 лютого 2024, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 24 лютого.

Про те, що вулицями Луцька курсує унікальний тролейбус

 

У Луцьку курсує унікальний тролейбус – єдиний з восьми цієї моделі, який досі на ходу. У п'ятницю, 23 лютого, вперше з травня 2023 року у Луцьку на маршрут №1 виїхав тролейбус «Богдан Е231». Наразі борт 204 закріплений на маршруті №3.

Про те, що у луцькому ПортCity – нова система паркування

 

Від 23 лютого 2024 року у ТРЦ «ПортCity» в Луцьку почала працювати нова система паркування. Парковка наземна та підземна працюють 24/7. На території ТРЦ на кожному з виходів розміщені 5 паркоматів, в яких відвідувачі можуть оплатити послуги паркування. У разі повітряної тривоги шлагбауми підіймаються автоматично, тож гості ТРЦ матимуть 30 хвилин для безплатного виїзду з парковки.

Про те, що у Підгайцях на переході збили жінку – поліція розшукує водія, який втік

 

Поліція розшукує водія, який на автодорозі у селі Підгайці збив пішохідку та втік з місця ДТП. Пригода трапилася учора, 23 лютого, близько 18:00 години на автодорозі у селі Підгайці.

Невідомий, керуючи невстановленим автомобілем, наїхав на 45-річну пішохідку, яка переходила проїжджу частину по освітленому нерегульованому пішохідному переході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: