На головних дорогах Волині міняють знаки та «латають» асфальт (фото)

П'ятниця, 23 лютого 2024, 16:52

На Волині на дорогах державного значення міняють дорожні знаки на острівках безпеки та напрямних острівцях та продовжують ямковий ремонт покриття.

Про це у п'ятницю, 23 лютого, повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

«Дорожні бригади наших підрядників працюють на найважливіших транспортних артеріях області – міжнародних, національних та регіональних автошляхах.

Як і упродовж 2022-2023 років, аварійні роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття – це і є основний "ремонт", що проводиться на автодорогах державного значення, якими опікуємось», – йдеться у дописі.

У Службі наголосили, що аварійні роботи не можуть замінити повноцінних ремонтів, але, з огляду на проблеми з фінансуванням, допомагають «бодай так підтримувати шляхи в проїзному стані», вберегти їх від подальшої стрімкої руйнації та запобігти аварійності.

«Розуміємо невдоволення водіїв, адже постійно інспектуємо дороги, тож добре знаємо стан кожної з них.

Однак, капітальних ремонтів найближчим часом не буде – допоки в країні війна, кошти спрямовуватимуться на відновлення зруйнованого житла та об'єктів соціальної інфраструктури, ремонт прифронтових доріг, від стану яких залежить швидкість здійснення евакуації та постачання зброї і боєприпасів, а також шляхів за маршрутами перевезення гуманітарних та експортних/імпортних вантажів», – зазначили у Службі.

Усіх учасників дорожнього руху закликали бути обачними на автошляхах, зважати на стан дорожнього покриття та попереджувальні дорожні знаки.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: