Поділитись:

На головних дорогах Волині міняють знаки та «латають» асфальт (фото)

П'ятниця, 23 лютого 2024, 16:52
На головних дорогах Волині міняють знаки та «латають» асфальт (фото)

На Волині на дорогах державного значення міняють дорожні знаки на острівках безпеки та напрямних острівцях та продовжують ямковий ремонт покриття.

Про це у п'ятницю, 23 лютого, повідомили на фейсбук-сторінці Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

«Дорожні бригади наших підрядників працюють на найважливіших транспортних артеріях області – міжнародних, національних та регіональних автошляхах.

Як і упродовж 2022-2023 років, аварійні роботи з ліквідації деформацій дорожнього покриття – це і є основний "ремонт", що проводиться на автодорогах державного значення, якими опікуємось», – йдеться у дописі.

У Службі наголосили, що аварійні роботи не можуть замінити повноцінних ремонтів, але, з огляду на проблеми з фінансуванням, допомагають «бодай так підтримувати шляхи в проїзному стані», вберегти їх від подальшої стрімкої руйнації та запобігти аварійності.

«Розуміємо невдоволення водіїв, адже постійно інспектуємо дороги, тож добре знаємо стан кожної з них.

Однак, капітальних ремонтів найближчим часом не буде – допоки в країні війна, кошти спрямовуватимуться на відновлення зруйнованого житла та об'єктів соціальної інфраструктури, ремонт прифронтових доріг, від стану яких залежить швидкість здійснення евакуації та постачання зброї і боєприпасів, а також шляхів за маршрутами перевезення гуманітарних та експортних/імпортних вантажів», – зазначили у Службі.

Усіх учасників дорожнього руху закликали бути обачними на автошляхах, зважати на стан дорожнього покриття та попереджувальні дорожні знаки.

На головних дорогах Волині міняють знаки та «латають» асфальт (фото)На головних дорогах Волині міняють знаки та «латають» асфальт (фото)На головних дорогах Волині міняють знаки та «латають» асфальт (фото)На головних дорогах Волині міняють знаки та «латають» асфальт (фото)На головних дорогах Волині міняють знаки та «латають» асфальт (фото)На головних дорогах Волині міняють знаки та «латають» асфальт (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів