Поділитись:

Байден назвав путіна «схибленим сучим сином»

Четвер, 22 лютого 2024, 09:23
Байден назвав путіна «схибленим сучим сином»

Президент США Джо Байден назвав президента росії володимира путіна «схибленим сучим сином» під час заходу зі збору коштів у середу в Сан-Франциско.

Про це, як пише «Європейська правда», повідомляє CNN.

«У нас є схиблений сучий син, цей чолов’яга, путін, інші. І ми завжди повинні турбуватися про ядерний конфлікт. Але екзистенційна загроза для людства – це клімат», – сказав Байден, звертаючись до присутніх на благодійному вечорі.

Байден також розкритикував коментарі колишнього президента Дональда Трампа, який порівняв свої юридичні проблеми зі смертю російського опозиціонера і критика Кремля Олексія Навального. Президент перефразував коментарі свого попередника, а потім сказав присутнім, що «якби я стояв тут 10-15 років тому і говорив усе це, ви б усі вважали, що я повинен бути ув'язнений».

«Він порівнює себе з Навальним і каже, що через те, що наша країна стала комуністичною, його переслідували так само, як переслідували Навального. Звідки, чорт забирай, це береться», – сказав Байден, за словами журналістів, присутніх у залі.

На відміну від Байдена та інших західних лідерів, Трамп, лідер республіканців на президентських виборах 2024 року, досі не засудив росію або путіна за смерть Навального.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів