Поділитись:

Помер український баскетболіст, син луцького діджея, на якого напали у Німеччині

Вівторок, 20 лютого 2024, 22:33
Помер український баскетболіст, син луцького діджея, на якого напали у Німеччині

18-річний український баскетболіст Артем Козаченко, син відомого луцького діджея Artem Neba, помер у лікарні від отриманих травм.

Про це повідомив клуб ART Giants, за який виступав Козаченко, передає УНН.

10 лютого Артем та його друг Володимир Єрмаков став жертвою озброєного нападу в Німеччині.

«Після трагічного акту насильства в Оберхаузені майже тиждень тому, жертвами якого стали двоє гравців НББЛ з наших ART Giants і загинув Володимир Єрмаков, його одноклубник і співвітчизник Артем Козаченко також помер у лікарні від важких травм», – йдеться у повідомленні.

У заяві клубу зазначено, що Артем перебував в лікарні в реанімації. На жаль, за останні кілька днів його стан настільки різко погіршився, що лікарі вже нічого не могли для нього зробити.

«У ці все ще важкі години ми намагаємося впоратися з черговою шокуючою новиною і згуртуватися клубом. Для Артема і Вови – ми будемо вас вічно пам’ятати...», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: 10 лютого повертаючись з німецького Дюссельдорфа на автобусній зупинці на Віллі-Брандт-Плац в Оберхаузені сталась страшна трагедія – на двох українських баскетболістів молодіжної команди ART Giants напали невідомі і завдали численних ножових ран.

17-річний Володимир Єрмаков помер одразу, а його друг Артем Козаченко перебував у реанімації. Спочатку повідомлялось, що після серії операцій він знаходився у важкому, але стабільному стані, та в останні дні стан українця погіршився і врятувати його лікарі не зуміли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів