Поділитись:

Оголосили тендер на ремонт дороги Луцьк-Володимир-Волинський

Середа, 29 березня 2017, 18:49
Оголосили тендер на ремонт дороги Луцьк-Володимир-Волинський

Проведення ремонтних робіт на автомобільній дорозі державного значення Н-17 Луцьк-Львів триває відповідно до запланованого графіку.

Про це йшлося під час наради з питань ремонту, обслуговування та утримання доріг місцевого та державного значення та реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зі слів заступника начальника Служби автомобільних доріг з будівництва Ншана Антоняна, роботи здійснюються згідно з графіком.Зокрема, днями встановлено 80 опор. Незабаром виплатять аванс ВПМ "Електросервіс", після чого придбають та безпосередньо перейдуть до встановлення світильників.

Своєю чергою, ТОВ "Луцькавтодор-Сервіс" активно готується до укладання верхнього шару асфальтного покриття, а тоді нанесуть постійну дорожню розмітку.

Орієнтовно роботи завершать до кінця квітня. Також проаналізували інформацію щодо ремонту та встановлення зупинок.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов підняв питання підписання меморандуму про відповідальність вантажовідправників. Як заявив начальник управління Укртрансбезпеки в області Володимир Степанов, на даний час лише представники Гнідавського цукрового заводу підписали відповідні документи. Всі інші – залишили на опрацювання, в найближчий час очікуємо їхньої позитивної відповіді.

Окрім того, обговорили питання проведення ремонтних робіт на автомобільних дорогах державного та місцевого значення за кошти Державного бюджету та кредитні кошти. Однак досі не затверджені індикативні показники від перевиконання на митниці, тому визначити суму на ремонт місцевих доріг не можливо.

Начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Посполітак повідомив, що вже оголошено тендер на проведення ремонтних робіт автодороги Луцьк-Володимир-Волинський.

Надрукувати
мітки:
коментарів