Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Неділя, 18 лютого 2024, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за минулий тиждень.

Про те, як викладачі ВНУ та Луцького НТУ «купують фільчину грамоту» для підвищення кваліфікації

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Викладачі двох найвідоміших університетів у Луцьку – ВНУ імені Лесі Українки та ЛНТУ – купують сумнівні сертифікати про участь в міжнародних програмах підвищення кваліфікації. Зокрема, йдеться про організації з доволі гучними назвами – Міжнародного історико-біографічного інституту та Міжнародного агентства державних, приватних та корпоративних рейтингів. Там освітяни переглядають відео з Брітні Спірс чи Бараком Обамою й отримують сертифікат від іноземного професора, який і не здогадується, що його видав.

Про те, що луцька блогерка переїхала у США і збирає мільйони переглядів у TikTok

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

Луцька Блогерка Марина Антонюк переїхала з родиною до Сполучених Штатів Америки. Її відео про життя, побут та звичаї американців збирають мільйони переглядів у TikTok.

Про те, що Луцьк більше не купуватиме вживані тролейбуси з ЄС

Головне у Луцьку: ТОП новин за тиждень 

У Луцьку вже не планують купувати вживані тролейбуси з Польщі. Це пов’язано із тим, що у 2024-2025 роках місто очікує отримати 30 нових тролейбусів в рамках підтриманого Європейським інвестиційним банком проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів